Voor wie?

Care-Point biedt ambulante begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met  psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking.
U kunt hierbij denken aan angsten, autisme, stemmingsstoornissen, ADHD, borderline, in alle levensfasen en op alle levensgebieden.

De vraag van de klant staat altijd centraal, wij werken oplossingsgericht. Er wordt altijd uitgegaan van de mogelijkheden!

Veel mensen maken wel eens een periode in hun leven mee waarin zij het overzicht helemaal kwijt zijn. Alles en iedereen lijkt tegen te werken, alles lijkt mis te gaan, niemand begrijpt hen en uiteindelijk stapelen de problemen zich op. Als er dan ook nog een (psychiatrische) beperking of burn-out in het spel is, is het logisch dat het allemaal teveel wordt. Het zou dan fijn zijn om een vertrouwenspersoon te hebben die kan helpen om weer structuur te krijgen, waarmee u kunt praten over wat u bezig houdt en met u meedenkt. De klant wordt ondersteund in de aanloop naar zelfstandigheid betreft wonen, school of werken en waar nodig contact leggen en onderhouden met instanties.

Hiervoor kunt u bij Care-Point terecht. Samen richten we ons op de mogelijkheden, omgaan met de problemen en het versterken, behouden en/of aanleren van vaardigheden, op weg naar zelfstandigheid of om zelfstandig te kunnen blijven.
Image